Giurgiuvenii sunt invitaţi la Târgul organizat cu ocazia Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril

Giurgiuvenii sunt invitaţi la Târgul organizat cu ocazia Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril

Organizat în premieră cu ocazia acestei importante sărbători creştine, Sfinţii Arhangheli Mihai şi Gavril, târgul produselor tradiţionale se va desfăşura în zona căsuţelor de lemn din Parcul Mihai Viteazul, începând de vineri, 8 noiembrie şi până duminică, 10 noiembrie, inclusiv.
La târg sunt aşteptaţi producători de alimente tradiţionale româneşti, dar şi de obiecte de artizanat. Vizitatorii vor putea cumpăra produse din carne, respectiv pastramă, cârnaţi de casă, muşchiuleţ afumat, fleică, dar şi alte specialităţi din Argeş şi Braşov, produse lactate precum caş, urdă, caşcaval în scoarţă de brad, brânză, aduse de un producător braşovean, dulciuri ardeleneşti, ciocolată de casă, turdă dulce, vin viert, mere glazurate, porumb fiert, miere şi produse apicole.
Iubitorii obiectelor de artizanat şi cei care apreciează ţesăturile şi articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte din lână şi blană vor avea la dospoziţie o gamă largă de astfel de produse. Au confirmat prezenţa la târg producători de ceramică de la Corund şi Horezu, de marochinărie şi blană din Bacău, dar şi comercianţi cu jucării din lemn.
Târgul este organizat de Expo Muntenia în parteneriat cu Primăria Municipiului Giurgiu şi va sta la dispoziţia vizitatorilor în cele trei zile de desfăşurare, în intervalul orar 10.00-18.00.

Ultima modificare: 07.11.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Cum a variat pretul gigacaloriei in mai multe orase din tara si unde a ramas constant

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.